Scherpenheuvel & outlet

Mannenberg 32a

3270 Scherpenheuvel

Openingsuren Momenteel gesloten.Momenteel gesloten.

Hasselt

Diestersteenweg 429

3510 Hasselt

Openingsuren

Extra's

Service op maat

In onze winkels heerst een huiselijke sfeer, zodat iedereen zich meteen thuis voelt. Terwijl de dames de tijd nemen om zorgvuldig een passende outfit uit te kiezen, nemen de heren plaats in ons comfortabel salonnetje. Een dagverse krant, actuele magazines,… alles ligt bij de hand om de tijd aangenaam door te brengen. Neem gerust een kopje koffie met iets lekkers. Naast de persoonlijke ontvangst hebben we nog enkele extra’s voor een service op maat.

Transfers tussen de winkels

Spreekt een kledingstuk je aan, maar hebben we het niet meer in jouw maat? Misschien ligt het nog wel in onze andere winkel. In dat geval regelen we voor jou binnen de week een transfer. Je kan dan opnieuw langskomen in je eigen winkel om het vrijblijvend te passen.

Alle moeite voor bijbestellingen

Wanneer een stuk in bepaalde maat in onze beide winkels is uitverkocht, dan proberen we bij de merken rechtstreeks bij te bestellen. We leveren alle mogelijke inspanningen om jouw favoriete kledingstuk alsnog in huis te halen.

Retouches binnen de vier dagen klaar

Wij hebben een eigen dienst voor retouches. Elke retouche is binnen de vier dagen klaar.

Verzending per post

Zie je op onze site of Facebook-pagina een kledingstuk dat je aanspreekt, maar woon je te ver of heb je geen tijd om langs te komen? Stuur ons een mailtje of messenger. Samen dokteren we uit welke maat waarschijnlijk past. Na betaling sturen we het kledingstuk op, waarna je het kan passen. Past het niet perfect of had je er iets anders van verwacht? Stuur het gerust terug of kom langs in één van onze winkels. Je ontvangt in ruil een waardebon of kiest een ander artikel.

Superkortingen in onze outlet

In onze outlet in Scherpenheuvel vind je onze overgebleven collecties van vorig seizoen. Hier doe je superkoopjes, alles aan 70% korting!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven