Scherpenheuvel & outlet

Mannenberg 32a

3270 Scherpenheuvel

Openingsuren Momenteel gesloten.Momenteel gesloten.

Hasselt

Diestersteenweg 429

3510 Hasselt

Openingsuren

Over ons


Trendsetter in volslanke mode

XL-mode is het levenswerk van Katti Frederickx. Eind jaren ’90 stelt ze tot haar eigen frustratie vast dat er amper trendy en modieuze kledingstukken te vinden zijn voor dames met een maatje meer. Ze stopt met haar toenmalige job in een banketbakkerij en waagt de sprong. Het winkeltje van 60m² naast de kerk van Rillaar blijkt al snel veel te klein.

Klanten in heel Vlaanderen en over de landsgrenzen heen

Na vier jaar verhuist XL-mode naar een groter pand in Rillaar. De 200m² maken het mogelijk om ook heren met een maatje meer te bedienen. XL-mode groeit doorheen de jaren uit tot een begrip in heel Vlaanderen, zelfs tot in het buitenland. Vele klanten rijden tientallen kilometers om de uitgebreide collecties te ontdekken die Katti elk seizoen persoonlijk samenstelt.

Terwijl andere kledingzaken amper aandacht besteden aan mode met een maatje meer, richt Katti zich op een ongeziene keuze in de maten vanaf 42 of XL. Elk seizoen weer bewijst XL-mode dat volslanke mode ook perfect trendy en modieus kan zijn.

In 2010 opent XL-mode een tweede vestiging in het centrum van Hasselt. In mei 2019 verhuisde deze winkel naar de baan van Hasselt naar Diest. Weg uit het drukke centrum, en vooral veel gratis parking vlak voor de deur. Op die manier bedienen we onze trouwe Limburgse klanten in de eigen streek.

Meer ruimte en comfort … en parking voor de deur

In september 2016 verhuist XL-mode Rillaar naar een gloednieuw pand op de Mannenberg, de grote baan tussen Rillaar en Scherpenheuvel. De nieuwe locatie biedt nog meer ruimte, nog meer comfort … en een overvloed aan parking voor de deur. Met deze nieuwe locatie vormt XL-mode de perfecte zondagse uitstap in combinatie met de prachtige basiliek van Scherpenheuvel.

Klaar om jou te helpen!

XL-mode heeft een schitterend team. In de winkel van Scherpenheuvel staan naast Katti ook Sonja & Ingrid voor je klaar. In Hasselt word je geholpen door Annick. Vrijblijvend stellen ze de juiste outfits voor waarbij je mag vertrouwen op hun eerlijk advies. Katti staat aan het XL-roer & Christel neemt achter de schermen alle administratie, de webshop en andere praktische zaken voor haar rekening.

We stellen je graag even voor :

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Inschrijven